Uw Onroerend Goed partner aan de Costa Blanca


Home
Over ons
Costa blanca
Aanbod
Huur/Verhuur
Huis verkopen?
Service
Referenties
Email ons
Contact
Partners

Referenties

Natuurlijk kunnen wij evenals anderen allemaal vertellen wat wij voor u kunnen doen en wat wij u te bieden hebben. Wellicht dat onderstaande reakties van een aantal klanten van ons een indicatie bieden van wat u van ons kan verwachten.

Uiteraard is er maar een ervaring werkelijk van belang - die van u! Daarvoor nodigen wij u uit om ons te testen en bij ons op bezoek te komen, zodat u zichzelf kan overtuigen van wat Luxor Casa u kan bieden.

Reacties van klanten

Op verzoek bij ons op kantoor ter inzage.

De heer Van Den Berg uit Nederland:

“Na langere tijd de mogelijkheden voor mij en mijn partner bekeken te hebben voor permanente vestiging in Spanje aan de Costa Blanca, zijn wij uiteindelijk na verschillende makelaars bezocht te hebben terecht gekomen bij Luxor Casa. Door mevrouw Nous en haar medewerkers zijn wij hartelijk ontvangen en kregen we gelijk het gevoel dat dit helemaal in orde was. De begeleiding en aandacht die we kregen stak met kop en schouders uit met wat wij bij anderen hadden meegemaakt. Daarbij is gebleken dat de nieuwbouw zoals wij die voor ogen hadden door Luxor Casa voor een aantrekkelijke prijs kon worden gerealiseerd op een mooi grondstuk en wel met een kwaliteit die bovengemiddeld is te noemen met gebruik van duurzame materialen. Vermeld dient ook te worden dat mevrouw Nous persoonlijk veel voor ons heeft geregeld, o.a. met het in orde maken van papieren uit Nederland die nog ontbraken. We kunnen Luxor Casa dan ook van harte aanbevelen!”

De heer en mevrouw Versteegh uit Nederland:

“Vanuit mijn ervaring en kennis van woningbouw ben ik zeer kritisch, zeker als het gaat om de aankoop van een tweede huis in Spanje. Bij het aanvragen van informatie over de bouw van een villa aan de Costa Blanca kreeg ik heldere uitleg over wat wel of niet mogelijk was bij Luxor Casa. In eerste instantie leek het door informatie via sommige andere makelaars en bouwbedrijven dat deze nog meer konden bieden voor lage prijzen. Na verschillende teleurstellende bezoeken bij verschillende van deze aanbieders bleek dat er meer beloofd werd dan werkelijk kon worden gerealiseerd. Slechte ontvangst, niet goed voorbereid op ons bezoek en een matige kwaliteit van bouwen voor hogere prijzen dan in de informatie werd aangegeven zorgden voor weinig vertrouwen bij ons. Later terug in Nederland na enige tijd weer de informatie doorgenomen en tot de conclusie gekomen dat de informatie van Luxor Casa toch de meest realistische was. We hebben een afspraak gemaakt om de objecten bij Luxor Casa te bezichtigen en een goede indruk van het bedrijf te krijgen. Via hen was op ons verzoek het verblijf geregeld in een appartementencomplex, waar ook de kinderen zich konden vermaken. De ontvangst was allerhartelijkst en in een prima atmosfeer hebben we veel kunnen zien. De voorbereiding was perfect, men wist wat wat onze wensen waren en konden ons de diverse mogelijkheden tonen. Door het direkte kontakt zonder tussenpersonen of bemiddelaars heeft men te maken met mensen die weten waarover ze praten. Dit was zoals het voor ons hoort te zijn. Met mijn kennis heb ik kunnen zien dat de kwaliteit van de bouw hoogwaardig is en dat aan onze wensen kon worden voldaan. Om kort te gaan, in plaats van een villa op een grondstuk, hebben wij nu een dubbel zo groot grondstuk gekozen waarop nu 2 villa’s worden gebouwd! Wij zijn zeker te spreken over Luxor Casa.”

Wat zal uw ervaring bij ons zijn?

Calle Pintor el Greco 10, 03724 Moraira - Teulada
Tel.: 0034-966 49 24 58 Fax: 0034-966 49 06 52 Mobiel:0034-610 55 98 68
E-Mail Adres: info@luxorcasa.nl

• Home • Over ons  • Costa blanca • Aanbod  • Huur/Verhuur  • Huis verkopen? • 
• Service • Referenties •  Email ons  •  Contact •  Partners  •