Uw Onroerend Goed partner aan de Costa Blanca


Home
Over ons
Costa blanca
Aanbod
Huur/Verhuur
Huis verkopen?
Service
Referenties
Email ons
Contact
Partners

Over ons

Kantoor Moraira

Luxor Casa is al meer dan 30 jaar actief in bemiddeling en bouw van onroerend goed in Spanje. Het hoofdkantoor is gevestigd te Moraira. Hier kunnen wij onze klanten goed ontvangen en met behulp van foto’s en documentatie al een goed beeld van ons aanbod tonen. Aan de hand hiervan kan er gericht een selectie van objecten gemaakt worden om te bezichtigen.

Bemiddeling van onroerend goed en nieuwbouw in Spanje is een specialisme.
Het is dan belangrijk om te weten dat u zaken kunt doen met een partner, die al ruimschoots heeft bewezen betrouwbaar en serieus te zijn en de nodige ervaring en know-how heeft.

U bent ook voor ons belangrijk, daarom willen wij dat u van begin tot eind tevreden bent met onze service. Tenslotte is een aankoop en/of de bouw van een huis en alles wat daarmee samenhangt voor u ook een heel belangrijke onderneming! Leest u eens wat klanten over ons zeggen (referenties) en wat zij denken over onze aanpak. Eveneens is het mogelijk (na afspraak) enige objecten te bezoeken en te bekijken die door ons gebouwd zijn en waarbij u de bewoners kunt spreken. Luxor Casa wordt geleid door mevrouw Cora Nous die meer dan 30 jaar geleden zich vestigde in Moraira en dus uitermate goed op de hoogte is van alles met betrekking tot bouw, vergunningen, belastingen en bemiddeling van Onroerend Goed in deze regio.

Mevrouw Nous komt uit een familie die al in Nederland decennia lang bedrijfsmatig bezig is met bouwaktiviteiten en transport en dus een zeer grote ervaring heeft op dit specifiek vakgebied. Met haar staf van internationale medewerkers kunnen klanten in 5 talen te woord worden gestaan, t.w. Spaans, Duits, Engels, Frans en Nederlands! Belt u voor informatie dan inventariseren wij uw wensen en kunnen wij u eerst algemene informatie doen toekomen van projecten die daar goed bij aansluiten. Natuurlijk vernemen wij graag of deze documentatie geheel naar uw wens is om eventueel in vervolg daarop nog meer informatie aan u toe te sturen of wellicht direkt een afspraak te maken bij ons op kantoor in Moraira. Onze adviseurs wijzen u graag in uw eigen taal met plezier op de verschillende mogelijkheden die Luxor Casa u kan bieden. Zij kunnen ook de omgeving laten zien en daar over vertellen, tenslotte wonen en werken zij daar!

Wij maken graag een afspraak om tijdens uw aanwezigheid met een van onze adviseurs ter plaatse de door u gewenste projecten te bezoeken en naderhand eventueel met een onafhankelijke deskundige een en ander door te nemen.
Onze service houdt niet op na het tekenen van het koopcontract, u kunt tijdens de bouw komen en vragen stellen, wij kunnen u verder informeren over belastingen, wetgeving en verdere dienstverlening.

Er zijn ook mogelijkheden tot de verhuur van uw woning met een zeer aantrekkelijk rendement!

Calle Pintor el Greco 10, 03724 Moraira – Teulada
Tel.: 0034-966 49 24 58 Fax: 0034-966 49 06 52 Mobiel: 0034-610 55 98 68
E-Mail Adres: info@luxorcasa.nl

• Home • Over ons  • Costa blanca • Aanbod  • Huur/Verhuur  • Huis verkopen? • 
• Service • Referenties •  Email ons  •  Contact •  Partners  •